برنامه یاد بعضی نفرات
 
نظری که شما قصد پاسخ دادن به آن را دارید وجود ندارد.
شاعران و ترانه سرایانی که آثارشان رد شده می‌توانند با اعضای شورای شعر جلسه مجزا داشته باشند
محمدعلی بهمنی: هدف ما در شورای شعر، رد کردن آثار نیست
موسیقی ما – چندی پیش خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه «محمدعلی بهمنی» در ساختمان دفتر موسیقی کارگاه شعر و ترانه برگزار خواهد کرد. این خبر بازخوردهای گوناگونی را به دنبال داشت و حتی برای برخی این سوال ایجاد شد که آیا کارگاه مذکور آموزشی است و تکلیف جلسات شورای شعر چه می‌شود. در ادامه اعلام شد که این جلسات صرفا مختص کسانی است که اثر آنها در شورای شعر رد شده یا اصلاحیه دریافت کرده است. برای اطلاع از جزئیات این جلسات به سراغ محمدعلی بهمنی رفتیم و دقایقی را با ایشان هم کلام شدیم. این شاعر و غزل سرای پیشکسوت در گفتگوی اختصاصی با سایت «موسیقی ما» به تشریح اهداف و جزئیات جلسات مذکور پرداخت.

محمدعلی بهمنی در ابتدا گفت:«قبلا تجربه کوتاهی به همراه آقای «عبدالجبار کاکایی» و آقای «اهورا ایمان» بابت چنین جلساتی داشتیم. به باور من این یک کار درست است. زیرا وقتی شورای شعر به یک اثر اصلاحیه وارد می‌کند یا رد می‌شود، برای خیلی از دوستان سوال ایجاد می‌شود. زیرا مجددا نمی‌توانند در شورا حضور داشته باشند و سوالات خود را مطرح کنند. تصمیم گرفتیم که این جلسات را تشکیل دهیم تا برخوردها بهتر و صمیمانه‌تر باشد. یعنی به جای اینکه پشت سر شورا صحبت کنند، همه می‌توانند چرای رد شدن شعر خود را بشنوند و صحبت رو در رو داشته باشند.»
 
  • شاید نظرمان عوض شد
او در پاسخ به سوال خبرنگار سایت «موسیقی ما» مبنی بر اینکه آیا امکان دارد در جریان این جلسه نظر اعضای شورای شعر عوض شود هم اعلام کرد:«این اتفاق ممکن است. در این جلسات دلایل همدیگر را می‌شنویم و حتی شاید برخی از هنرمندان بگویند که ما نمی توانیم اثر را اصلاح کنیم و پیشنهاداتی از سوی هر دو طرف بیان می‌شود. ببینید هدف ما در شورای شعر، ردکردن آثار نیست و خوشحال می‌شویم که همه کارها با سرعت بررسی شوند و مجوز بگیرند. مساله این است که گاهی دوستان آشنایی با ادبیات و ساختار شعر و ترانه ندارند. به عنوان مثال اگر در حدود شعر کلاسیک کار می‌کنند آشنایی با وزن و قواعد ندارند. زمانی که ما در این جلسات با دوستان صحبت می‌کنیم انگار که دنیای آنها عوض می‌شود و با رضایت از جلسه خارج می‌شوند. ما فرصت آموختن نداریم و فقط می‌توانیم به کشف ندانسته‌ها اشاره کنیم. چند سال قبل هم که این برنامه را داشتیم با بازخوردهای خوبی همراه بود ولی به دلایلی تداوم نداشت ولی خوشحال هستم که مجددا شاهد برگزاری‌اش هستیم.»
 
  • رد شده ها و اصلاح خورده‌ها بیایند
در خبرها اعلام شده بود که محمدعلی بهمنی قصد برگزاری کارگاه شعر و ترانه در دفتر موسیقی را دارد اما او در توضیح این عنوان و دلیل انتخاب اسم کارگاه گفت:«منظور ما از کارگاه، جلسه آموزشی نبود. کارگاه مقوله‌ای است که صرفا به معنای آموزش نیست و به طور کل برای تبادل تفکر است. به عنوان مثال در این هفته ده اثر از بین بیش از یکصد اثر دریافتی، رد می‌شود. به این ده نفر اعلام می‌کنیم که کار شما رد شده یا به آن اصلاحیه خورده و این حق را دارید که روز شنبه از ساعت 2 تا 4 بیایید و علت را بدانید یا در صورتی که به اثرتان اجحاف شده صحبت رو در رو داشته باشید. هر شنبه هم در این جلسه فقط افرادی حاضر می‌شوند که اثرشان رد شده یا اصلاحیه دریافت کرده است.»
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 مرداد 1394 - 12:18

برچسب ها:

دیدگاه‌ها

دوشنبه 19 مرداد 1394 - 13:30

این که از نظر عروض و قافیه بررسی بشه خیلی خوبه یا حتی انتخاب واژگان...
متاسفانه در بعضی موارد عاشقانه هم شعر اصلاحیه می خوره... این یعنی توهین به شعور شاعر....

سه شنبه 20 مرداد 1394 - 15:10

هه!

سه شنبه 20 مرداد 1394 - 15:10

شاعران از بس پیچیده شعر میگن که دیگه ما متوجه نمیشیم منظورشون چیه....!!!!!

پنجشنبه 22 مرداد 1394 - 19:46

استاد بهمني گل گلابه و حرف نداره ، بين ي مشت جمع شعراي متوسط گير كرده وإلا بهتر از ايشون وجود نداره و خيلي بإحالة و با سواده . ولي بالخره وزارت ارشاد و محدوديتهاي دفتر موسيقيه كه از زمان پيروز ارجمند بدترشد...

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود محمدعلی بهمنی: هدف ما در شورای شعر، رد کردن آثار نیست | موسیقی ما