جشنواره ملی موسیقی خلاق
 
کنسرت قاف - فرهاد فخرالدینی
 
برنامه یاد بعضی نفرات
 
گزارش چهاردهمین روزجشنواره ملی موسیقی جوان
کیخسرو پورناظری: چراغ موسیقی تنبور با حضور جوانان در آینده روشن خواهد ماند
موسیقی ما - چهاردهمین روز جشنواره ملی موسیقی جوان، روز گذشته با اختصاص به ساز و آواز تنبور در تالار رودکی با داوری استاد کیخسرو پورناظری، علی‌اکبر مرادی و علیرضا فیض بشی‌پور برگزار شد و شرکت‌کنندگان در سه رده‌ی سنی به اجرای برنامه پرداختند.
 
در حاشیه اجراها «کیخسرو پورناظری»، نوازنده‌ی نامدار تنبور و سرپرست گروه شمس و داور بخش تنبور جشنواره درباره‌ی اجراها گفت: «اجرایی که امروز ارائه دادند قابل قبول بود، برآورد من در مجموع مثبت است. چهره‌های خوبی در آینده از همین‌ جوان‌ها به‌وجود خواهد آمد تا چراغ این موسیقی را روشن نگه دارند. رده‌ی سنی الف از دو گروه دیگر خیلی بهتر بود، به طوری که انتظار ما در داوریِ دو گروهِ سنی بعدی بالا رفت. این جوان‌ها همچنان زمان برای پیشرفت و ترقی دارند تا به مهارت برسند. این‌ها با توجه به علاقه‌ی شخصی خودشان و حمایت خانواده‌هاست که رشد می‌کنند، اگر خانواده‌ها آنها را بیشتر حمایت کنند قطعاً چهره‌های شاخصی در این عرصه پیدا خواهد شد.»
 
پورناظری در مورد اجراهای بخش آواز گفت: «در بخش آواز دو سه نفری بسیار بااحساس خواندند. آواز خواندن کار ساده‌ای نیست، چرا که آواز مقوله‌ی عجیبی است که هنرمند باید در آن به مهارت و تسلط کافی برسد. امیدوارم مسئولین این جشنواره‌ها فعال‌تر بشوند و جوان‌هایی که در این عرصه کار می‌کنند بتوانند با پشتکار بیشتر و حمایت خانواده به اهداف هنری‌شان برسند.»
 
علی‌اکبر مرادی، نیز در مورد برگزاری بخش تنبور گفت: «امسال رقابت‌ها در بخش ساز تنبور خیلی بهتر از پارسال برگزار شد، چرا که امسال مقام‌های تنبور از قبل مشخص شده بود و هنرجو اطلاع داشت چه چیزهایی را قرار است امتحان دهد. ما علاوه بر رده‌های الف و ب و ج، بخش دیگری با نام «آوازهای تنبوری» به مسابقه اضافه کردیم که برای اولین‌بار به جشنواره اضافه شده بود و هدف این بخش حفظ آوازها بود که اصل و مهم‌تر از خیلی چیزهای دیگر است.»
 
مرادی در مورد داوری بخش تنبور نیز بیان داشت: «هیئت داوران خیلی زحمت کشیدند، خوشبختانه من برعکس پارسال که خودم هم حضور داشتم، از داوری خیلی راضی‌ام، و فکر می‌کنم تصمیماتی که داوران گرفتند تا حدودی حساب‌شده و درست بود.  به‌طور یقین رده‌ی سنی الف بهتر از دیگر رده‌ها بود؛ هر هشت نفر خوب بودند و متأسفانه نمی‌شد هر هشت نفر را به عنوان برنده انتخاب کرد. بخش آوازهای تنبوری هم خوب بود، چون اجرای این آوازها بسیار مشکل است، آوازهایی که مربوط به هزار سال پیش است و اینکه جوانی با این سن و سال آنها را می‌خواند خیلی اهمیت دارد و این باعث امیدواری است که این فرهنگ و این ساز همچنان زنده است و از بین نرفته است.»
 
آخرین روز اجراهای دهمین جشنواره موسیقی جوان امروز سه‌شنبه 23 شهریور با اختصاص به ساز دف و موسیقی کردی (دیوان، آواز، دوزله و ضرب، سرنا و دهل، نرمه‌نای و ضرب) و با حضور هیئت داوران بیژن کامکار، عبدالرحمن غوثی، سیدعطاالله سلامیه و حمیدرضا اردلان در سه رده‌ی سنی برگزار می‌شود. همچنین دهمین جشنواره ملی موسیقی جوان فردا - 24 شهریورماه- با اعلام برگزیدگان در تالار وحدت به کار خود پایان می‌دهد. در اين مراسم كه با حضور مسئولان و داوران جشنواره برگزار می‌شود، برگزيدگان اين دوره از جشنواره معرفی خواهند شد. سخنرانی، اجرای چند قطعه موسيقی و پخش نماهنگ‌هايی از روند برگزاری جشنواره از ديگر بخش‌های اين مراسم خواهد بود.
 
دهمین جشنواره ملی موسيقی جوان به دبیری هومان اسعدی از 7 شهريورماه كار خود را آغاز كرده و 24 شهريورماه پایان می‌یابد.
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 شهریور 1395 - 13:43

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود کیخسرو پورناظری: چراغ موسیقی تنبور با حضور جوانان در آینده روشن خواهد ماند | موسیقی ما