نظری که شما قصد پاسخ دادن به آن را دارید وجود ندارد.
اولین گفتوگوی رسمی با مدیرکل جدید مرکز موسیقی وزارت ارشاد در «موسیقی ما» ؛
پیروز ارجمند: کیفیگرایی، معیار اصلی بررسی آثار خواهد شد
موسیقی ما - چند روزی هست که مدیر کل جدید مرکز موسیقی وزارت ارشاد از سوی وزیر ارشاد معرفی شده تا معاونت هنری، با شناختن معاونین خود، بهتر و جدیتر بتواند در جهت تسریع بخشیدن در امور جاری موسیقی کشور، تصمیماتی را اتخاذ نمایند. «پیروز ارجمند» که پیش از این نیز سابقه حضور در ردههای مدیریتی اینچنین از جمله حوزه هنری را در کارنامه خود داشته و از معدود مدیران موسیقی با تحصبلات آکادمیک موسیقی است، پس از انتخاب به عنوان مدیر کل جدید مرکز موسیقی وزارت ارشاد، در اولین گفتوگوی رسمی خود با «موسیقی ما»، درباره اهداف بلند مدت و دغدغههای این روزهای اهالی موسیقی سخن گفت.
نخستین صحبتهای مدیر کل جدید مرکز موسیقی وزارت ارشاد را میخوانید:
نخستین صحبتهای مدیر کل جدید مرکز موسیقی وزارت ارشاد را میخوانید:
- * هر مدیری در آغاز، سیاستهای کلی را به عنوان خط مشی در نظر میگیرد. جنابعالی به عنوان مدیر جدید مرکز موسیقی چه سیاستهای و برنامههایی را در نظر گرفتهاید؟
- * شما به عنوان مدیری که از بدنه موسیقی وارد این مجموعه مدیریتی شدهاید، در بحثهای مدیریتیتان چه میزان نگاه آکادمیک در سبکهای مختلف موسیقی خواهید داشت؟
- * پروسه اخذ مجوزهای آلبومها و کنسرتها در دفتر موسیقی، به قدری فرسایشی است که در بسیاری اوقات، باعث شده برخی هنرمندان عطای مجوز گرفتن را به لقایش ببخشند و آثارشان را به صورت اینترنتی منتشر کنند. برای تسهیل در بحث اعطای مجوز، چه تصمیمات و برنامههایی دارید؟
- * به استفاده از پیشکسوتان عرصه موسیقی به عنوان مشاوران خود در بخشهای مختلف فکر کردهاید؟
- * تاکنون نام هنرمند خاصی برای مشاوره در شاخههای مختلف در این اتاق فکرها، قطعی شده؟
- * چگونگی ادامه فعالیت شوراهای شعر و موسیقی در دفتر موسیقی وزارت ارشاد یکی دیگر از برجستهترین و مهمترین علامت سوالها هستند. آیا همان روند قبلی که در سالهای گذشته شاهد آن بودهایم، ادامه خواهد داشت؟
- * این روزها مجوز گرفتن چهرههای زیادی از خوانندههای زیرزمینی، بحث داغ رسانهها و اهالی موسیقی است. شما چه برنامههایی برای موسیقی زیرزمینی و فعالین این حوزه دارید؟ آیا میتوان امیدوار بود که این سیاستِ «چراغ سبز» به آنها که در این مدت کوتاه اجرایی شده، ادامه پیدا کند؟
- * یکی دیگر از بزرگترین دغدغههای اهالی موسیقی در این سالها لغو کنسرتهای شهرستانها علیرغم اخذ مجوز از وزارت ارشاد بوده است. نهادهای بومی و عمدتاً خودسر، به خودشان اجازه میدهند که در برابر مواضع رسمی وزارت ارشاد و مجوزهای قانونی ایستادگی کنند و مانع برگزاری کنسرت در شهرشان شوند. آیا این بحران در دوره مدیریت شما بالاخره به اتمام خواهد رسید و آن قاطعیتی که انتظار میرود، از سوی تیم مدیریتی شما اعمال خواهد شد؟
- * وضعیت نابسامان رسانههای موسیقی در کشور، یکی دیگر از دغدغههایی است که در سالهای گذشته به شدت بر پیکره موسیقی در کشور آسیب زده. به جز چند رسانه اینترنتی و صفحات هفتگی برخی روزنامهها تقریباً هیچ رسانه مستقل دیگری در زمینه موسیقی فعالیت ندارند و نبود فضای نقد باعث شده که فرهنگ انتقادپذیری در جامعه موسیقی به شدت تنزل پیدا کند. همین رویه باعث شده فرهنگ تعریف و تمجید به فرهنگ غالب و موردپسند بخشی از اهالی موسیقی تبدیل شود و هر انتقادی، با جبههگیریهایی تند روبهرو شود. نظر شما درباره این موضوع چیست؟
- * نخستین جشن سالانه «موسیقی ما»، امسال برگزار شد و همانطور که شاهد بودید، هنرمندان زیادی از حوزهها و گونههای مختلف موسیقی در شبی به یاد ماندنی کنار هم جمع شدند. این قبیل برنامهها را در بهبود فضای همدلی موسیقی کشور چطور ارزیابی میکنید و چه پیشنهاداتی برای دومین دوره جشن «موسیقی ما» دارید؟
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 دی 1392 - 00:16
دیدگاهها
بوی بهبود ز اوضاع هنر می شنوم!
انشالله که همینطور باشه اگه باشه کیفی باشه
من واقعا امیدوارم شدم از بس همینجور با تدبیر شما دارم امید میگیرم درحال مرگم.بابا اینقدر به ما امید میدین نمیگین ما یه چیزیمون میشه؟
درود بر موسیقی ما
اگر همه چیز اون جوری که الان داره پیش میره ادامه پیدا بکنه ، کم کم موسیقی کشورمون مخصوصا پاپ خیلی پیشرفت میکنه و هنرمند ها میتونن با استفاده از امکانات و همایت های مسئولین تمام توان خودشونو به کار بگیرن و موسیقی ما رو هم در سطح بین الملل نشون بدن .
جناب پیروز ارجمند همواره از آهنگسازهای مورد علاقه ی من بودن و تعداد زیادی از ساخته های ایشون به نظر من جزو آثار فاخر و ماندگار هستن.اینکه ایشون ملاک بررسی آثار را کیفیت قرار دادن،بسیار امیدوار کننده هست و امید میره که موسیقی کشور به خصوص موسیقی پاپ به سمت آثار ارزشمند با درون مایه ی غنی و فاخر و متعهد حرکت کنه.انشاالله
به آقای ارجمند تبریک می گویم و امیدوارم مسیر آقای پاشایی را ادامه بدهند.
البته جا داره نظر شخصی خودم را بگویم که همه دوستانی که تا حالا بدون مجوز کار کردن لایق مخاطب قرار گرفتن در همچین بیانیه ای نیستند.
کسانی مثل عماد طالب زاده ، زانیار خسروی ، علیرضا طلیسچی و... که تا همین دیروز هم در حال همکاری با شبکه های ماهواره ای بوده اند و بالای ده ها ویدئو ساخته اند ، به هیچ عنوان مورد تایید ملّت ایران نیستند و نباید حالا حالا ها مجاز بشوند.
در حالیکه کسانی مثل همین آقای حامی ، ماهان بهرام خان ، احسان غیبی و... که سالهاست تن به قوانین داده و نه تنها هیچ ویدئو کلیپی نداشته اند بلکه حتی فعالیت هم نکرده اند حق مسلّم دارند که هرچه زودتر در ابتدای صف مجاز شوند.
به امید روزی که قانون مندی در این کشور جای رانت بازی و رشوه خواری را بگیرد و شاهد پایمال شدن حق هنرمندان واقعی این مملکت نباشیم.
به امید آن روز...
افزودن یک دیدگاه جدید